Archive | December 2007

macam-macam ragam…..

hari-hari macam macam perangai anakku….but its some i realy happy n make me know n stay remember how do i love him…how much i like it…..ielham, ielham…..

tido……tensen…..hmmm think kot?? ahakssssstido……tensen…..hmmm think kot?? ahaksssss

stail menari cha-cha-cha….stail menari cha-cha-cha….

sebulan…sebulan…

Advertisements

citer pasal anak….

november 2006 lalu aku bertarung nyawa untuk lahirkan putera idaman pengarang jantung aku dan hubby..Mohamad Ielham Iskandar bin Zamry kini dah genab setahun pun….anakku setahun yaAlah aktif dan tersangat bijak pandai….tiap hari ada aje perangai yang di buat, kadang2 terbawa sampai tido….aduh…perangai mengalahkan budak 3 tahun. mase lahir tak banyak kisah, tak ader masalah langsung ngan dia…jarang nangis tak pasal2…tak ade masalah langsung cumenya kuat mengopek…malam2 bergantung aje…tapi bila dah besar nih, dah tak menyusu badan lagi rase cam rindu pulak….ahakksss tambah2 malam2 terpisat-pisat buat susu….

collage4.jpg

sekarang dah pandai…di..di panggil daddy, mie..mie mummy….lagi dapa panggil wawa. mama (utk makngah, abah (untuk pakngah)

collage3.jpg

alahaiiiii……kenanganku…!!

macam biasa hari ni jaga CC, apalagilah nak dibuatkan as a housewife…yang penting cari income to make our life perfect….duduk2 teringat pulak mase2 lalu…kadang-kadang terfikir kalau aku masih belum jadik milik orang, menantu orang,mummy orang, apa lah aku jadik sekarang, acewahhh ang, ang, ang….tulah kalau diikutkan hati hidup memang nak senang lenang, nak dapat apa yang dihajati, nak pergi mane2 sesuker hati….tapi ada tanggungjawab, ada alasan untuk semua ini…ohhhhhhhh my goodness walauape pun aku bersyukur dengan ape yang dikecapi sekarang…..bukan senang nak jadik senang bukan susah nak jadik susah….kan? sesambil layan perasaan layan telinga dengar lagu nih, minat tul lah……..

mungkinkah masih bukan takdir kita ,mengusap cinta
mungkinkah masih bukan milik kita ,mengusai cinta

tak akan berhenti berharap,tak akan berhenti berdoa
mungkin ada cahaya,ku pasti akan ada bahagia
dipenghujung jalan penuh resah biar pun penuh duka
biar pun penuh lara cinta ini milik ku akhirnya

disini ada cinta dan juga derita silih berganti rasa
akan menduga kita disini ada kasih untuk difahami
 falsafah cinta ini ditafsir sendiriteady