alahaiiiii……kenanganku…!!

macam biasa hari ni jaga CC, apalagilah nak dibuatkan as a housewife…yang penting cari income to make our life perfect….duduk2 teringat pulak mase2 lalu…kadang-kadang terfikir kalau aku masih belum jadik milik orang, menantu orang,mummy orang, apa lah aku jadik sekarang, acewahhh ang, ang, ang….tulah kalau diikutkan hati hidup memang nak senang lenang, nak dapat apa yang dihajati, nak pergi mane2 sesuker hati….tapi ada tanggungjawab, ada alasan untuk semua ini…ohhhhhhhh my goodness walauape pun aku bersyukur dengan ape yang dikecapi sekarang…..bukan senang nak jadik senang bukan susah nak jadik susah….kan? sesambil layan perasaan layan telinga dengar lagu nih, minat tul lah……..

mungkinkah masih bukan takdir kita ,mengusap cinta
mungkinkah masih bukan milik kita ,mengusai cinta

tak akan berhenti berharap,tak akan berhenti berdoa
mungkin ada cahaya,ku pasti akan ada bahagia
dipenghujung jalan penuh resah biar pun penuh duka
biar pun penuh lara cinta ini milik ku akhirnya

disini ada cinta dan juga derita silih berganti rasa
akan menduga kita disini ada kasih untuk difahami
 falsafah cinta ini ditafsir sendiriteady

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s