barang adik baby plus barang abang baby

ni barang adik babbyimg_0878.jpg

img_0881.jpgimg_0880.jpg

img_0877.jpg

haaaa ada lagi sebenarnya baju-baju abang ngan tilam  cartoon network tom & jerry adik lum mummy dapat upload..hahhahaha yang lawaknya terdengar my mil cakap beli tilam lagik yang ielham punya dulu pun dah ada, syian pulak yang tu abang punya adik punya the new one lah lagipun abang dah lenyek menda tu sampai dah jadik tak cantekkk…

ppasal cot baby sbbkan abang asyik lasak sampai terjun cot tu 3 kali mummy dah sita cot tu masuk stor CC kalau ada tanda2 yang adik kena tidor cot akan mummy kuakan semulalah biar asing tido ngan abang…sbb abang kan ganass, adik lam peyut lagi pun dia dan henyakk inikan dia dah kua….alahai ielham ielham tak lama lagi nak jadik abang yung….

pasal baju pulak nanti kena keluarkan semula baju abang yang dah mummy buh kat almari lama daddy, elok2 sume tu masih baru sbb mummy pakaikan baju2 baby sampai abang ielham habis pantang, pastu kena beli baju baru yang tak nampak cam baby merahlah….heheheh nanti mummy nak shopping lagi nak carik pencuci baju baby ngan pencuci botol abang baby, dah nampak aritu kat JJ tapi ignore dulu pasal banyak dah barang yang nak amik, last2 rase cam rugi le plak…ingat next month kena prepare baju2 adik siap basuh sume sbb mungkin pertengahan march tu dah sarat tak larat…kuikuikuiiiii……………

ok time up, nak gi tegok abang baby kat rumah jap…ntah ape lah buat ngan daddy…alamak cam rase gigi ni berdenyut lah….huwaaaaaaaaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s