epilog cinta kasih mummy…..

hari ni pagi2 dah sedeh, sedehlah ngan hubby sampai hati dia….

ielham, pagi2 td bangun nangis gak ntah nape 2-3 menjak ni bangun nangis terus, nak milk nak mummy nak milk….mummy nak bangun pun payah, sebab kena dukong dia sambil gi buatkan milk, kalau letak gerenti nangis kuat…..

2-3 hari ni pulak macam tak sihat, perut meragam je, gigi pun sakit lagik, dekat ari2 ni pun ngilu je, ngape ntah….mungkin adik baby ni tak sabar nak kua nak tengok dunia, sabar ye sayang 2 bulan je lagi…..buat baik ye sayang jangan asyik nak gurau ngan abang je senak perut mummy

ielham nak manja je semenjak perut besar dan dah boleh nampak nih, syian betul kat dia, nak dukung mummy, tak mo tidur malam nak gayut and gurau ngan mummy, yang daddy jarang nak amik dia tak kesian langsung kat kita….daddy pun tak berapa sihat seminggu ni, demam cirit-birit…..

last week sabtu ngan ahad pun gi shopping barang adik, gi manja cari baju, kain bedung, macam2 lah, tapi buget beli siket aje semua kena rm170.00 termasuk 2helai baju abang, yang lain dah nak due nanti ingat nak pergi lagilah but itu baru barang2 kat manja, campur ngan barang kat jusco s2 dapat beli 1 bedding set disney, pastu yang paling happy dapat avent sterriller bottle…alhamdulillah murah rezeki adik baby ngan abang baby..habislah juga duit daddy dalam rm1000.00 hahahha

sbb tu jugak mummy cancel beli gelang idaman mummy….sedeh gak tapi demi adik ngan abang babby mummy tak dapat gelang tu pun takpe, biarlah janji anak2 mummy dapat best!! kalau nak ikutkan hati mau mummy meraung tapi takpe lah kalau next time mummy ada peluang lagi nak beli2 shopping sakan mummy nak jugak gelang tu…..lagipun mummy tak work tak ader income sendiri….nak harap duit orang je susahlah…..

CC pulak sejak budak2 sekolah jarang masyukkk kadang2 daily income adalah dlm rm50 ++ tu pun jenuh nak kumpul sbb nak cukupkan rm 1000.00 bukan ape nak settle wkw946 spectra before 23, harini mummy check dah cukup pun tulah nak carik lagi pulak sbb untuk bil eletrik + stremix lagi plus pulak nak bayar kat mak home billing lagi aduhaiiiiiiiiiii ya Allah sekiranya rezekiku di langit engkau turunkan lah, sekiranya ia dibumi kat keluarkanlah jika ia jauh kau dekatkanlah yaAllah dan jika ia dekat kau permudahkanlah ia untukku….amin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s