hari hari….

hmmm sebabkan malam tadi abg baby tido, pagi tadi dia antara sedar ngan tidak mintak milk, tengok dia macam dah resah semacam..huhu kesyian anakku….mummy pulak pas buat kan milk dia terus lelan cam nak tertelap tengok2 daddy bangun pulak gi mandi, kena bangun iron baju gini….tapi lelap mata lagi mintak daddy kejutkan ke kiss ke huh leh blah dia terus gegas ke toilet….mummy bangun aje, amik baju yg paling senang nak digosok, letih tul lah abg babby takmo tido so mummy pun lum leh masuk tido gitu….

hari ni mendobi baju kerja mummy, dobi baju wawa & atok belum habis ampai lagi, jap gi nak angkat sume2 baju pastu nak sidai semula yang ada dlm mesin….. abang baby bangun semula kol 7.30 kejutkan mummy sbb dia dah uk uk….mummy cam malas nak mandikan dia lagi, terus mummy bersihkan ukuk dia dan pakaikan dia pampers,pastu bawak masuk bilik semula dan kemas bilik, abang baby sibuk kemaskan mainan pastu belek2 buku…semalam ada beli pa&ma belum dpt baca pun lagi ekkekekek abang baby pulak yang koyakkan 1 page geram tu tengok abang baby nih…..grrrrrrrrr…

pagi ni tadi internet tak leh connect nape lah entah, ngan kedit mummy takde nak call daddy ingat nak sparekan 1 tipon nak letak lm almari cc bila nak pakai sumbatkan aje kat situ leh mummy tipon daddy tp takut banyak bil pulak tenggoklah nanti malam nak gi fresco semula tukar baju ngan seluar yg baru beli mlm td sbb macam tak best lah pulak, nak carik yang kembang tu lah yang lawa tp confius nak beli yang hitam ke putih atau that purple yang mummy amik semalam cam cantik jeekkkk hehehehehehehehh ngabiss duit daddy….bukan ape yang bergetah semalam cam nampakan montot mummy bussyar…nanti daddy marah….kekekekekekekek…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s