ohhh..begitu, begini……

disebabkan semalam mendobi baju arini kena lipat baju le plak…hehhehe daddy cuti umum hari ni so dia je yg tengokkan abang baby tido mummy kesana kemari CC lagi nak settlekan kain lagi hrrrrrrrrrrrrrrrggggggg….sakit peyut, kenyang ke makan chip more choc chocted td sampai 3keping….dah badan jadi cam tak bermaya…..gitu ke? sambil2 lipat kain tengok astro oasis jejak rasul mak cite macam2 pasal mekah…bestnya lah…bilalah dapat pergi ni, tak pun anta mak ngan ayah pergi ohhhhhh seronoknya……

td kirim mak nasi ayam…kang jap gi nak mamam nasik ayam tunggu abang baby bangun leh suapkan dia sekali, sbb perut ni macam dah kenyangpastu air putih pun dah banyak minum mata pulak jadik mengantookkkk huwaaaaaaaa janganlah mengantuk tak bestnya, kang badan tak bermaya nak2 abang baby bangun ohhhhhhhhhh tak sanggup nak berdukung je….

tp sedehlah sbb esok nak hantar abang baby checkup kat klinik pakar kanak2 GH Seremban, by monday plak abang baby masuk ward….syian anak haku, cemana agaknya riaksi dia nanti…..mesti nak tido payah, dah lah lasak sakan….cemana nih..mumy sedehlah abang baby cayang………….

bermula hari ini daddy cuti 6hari termasuk sabtu dan ahad ia disebabkan abang baby nak kena warded mula isnin, esok birthday daddy…tapi sedehlah sangat pasal mummy tak  berduit nak prepare ape2, berangan bolehlah macam-macam angan mummy nak buat sempena birthday dia tapi……huwaaaaaaaaaaaa memang tak akan jadi kenyataan tak pelah dah memang nasib mummy gini….redha dengan ketentuan Allah, jika suatu hari nanti Allah beri mummy rezeki untuk dapat pekerjaan dan mummy boleh simpan duit sendiri insyaALLAH demi insan tersayang mummy akan buat angan2 mummy tu jd kenyataan….

 abang baby pulak tak mo tido ptg td ni dah pukul 7.00 mlm baru dia merenggek ngantok karang entah pukul berapa bangun entah pukul berapa nak tido sedangkan esok nak ke hospital awal pagi….abang baby abang baby..hmmm ingat nak kirim kat adik kad birthday daddy dan cup kek leh juga kasik daddy suprise nak buat cane lagi tu je yang mampu…

harapan mummy agar hidup daddy sentiasa berada didalam dakapan lindungan Allah swt, dan sentiasa ingar bahawa tiada cinta lain dihati mummy melainkan cinta kepada suami, mummy amat merindui doa daddy dan kasih sayang dan kesetiaan mummy hanyalah untuk daddy seorang….

walauapa pun yang terjadi antara kita mummy sentiasa menggengam setia hanya kepada daddy…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s