jalan2 mahkota parade…

hmmmmm bangun pagi hari ni cam lewat siket pasalmalam tu abang babby tido lewat so mummy ngan daddy pun bangun lewat but mummy dapat solat subuh juga…abang babby mengada-ngada malam td takmo tido, alih2 doklah luarngan daddy…tido tertonggen…huhuhuhu yang daddy pulak bangun terus update KOC pastu sibuk pulak ngan kete remote dia…ohhh daddy daddy….main2 kete remote, mummy gi pasar 25hb hari ni ngan mak tak tahu nak beli apa , last2 tak beli ape2 pun…hahhahahah balik umah dalam 10.45am tu abang baby baru bangun pastu mummy mandikan dia terus…….

hari ni ngan mood baik hubby ajak gi melaka, mahkota parade sebanarnya nak carik spare part kete kontrol dia yang baru beli semalam sbb asyik2 battery kong, main tak sampai 30min dah tak power, aku suke hubby main tu sbb ada jugak masa dia berriadah kat luar ni tidak dok merap dlm bilik ngan pc aje, pastu boleh kurangkan siket lemak2 kat badan dia tunggu aku suh dia jln2, lari2 siket lagi….hehheehhheh

kat mahkota parade td best juga sbb ada promotion pasal f1 sepang…hahahah abang baby ielham dpt naik kat menda pusing2 f1 yang ada nama pemain f1 tu lawak sungguh muka tercengang sbb menda tu dok pusing2,aku snap gambar dia kat situ, penat tul ngan budak kecik nih sekali dapat lepas lari terus takmo lagi dukung, aku syian kat hubby sbb sakit2 pinggang dokung dia, tp banyak yang mummy dukung lah, mencari-cari toy city sampai lenguhh kaki rupa2 nya kat tingkat 2..heheheheh kat situ best abang babby dok geram men TRY kete2 kat situ….ohhh anakku!! hubby minat sanggat ngan kete2 remote kat situ, tuh le semalam sblum beli dah aku ajak dia pergi takmo nak jugak carik kat seremban parade tak caya orang cakap…tapi ok juga menda tu sama cuma tak banyak pilihan……………

nak juga amik adik baby punya fitter sheet tp bila tanya2 casher tu dia ckp kalau yang jenis comfuter macam tu mmg takada fitter sheet dia, memang tak buat sheet, ohhh oklah last2 dapat sambar 2 helai baju tido abg babby ngan 2 helai baju adik babby sekali, but nyesal tak pilih bebetul sbb baju adik baby yang caler kuning tu macam besar dari saiz new born…yang abang baby jugak pun sama saiz m, besar gakk tu, cane?

semalam makan kat KFC daddy amik dinner plate, mummy makan rice combo, abang baby amik cheecky meal set b ada nugget but semalam abang babby makan nugget tu banyak juga, ohh ok ler lagipun semalam orang tak ramai pun kat kfc….pas tu mummy beli hunny donut…yummmieeeeeeeeeee bestnyer…beli 1 dosen RM12.00 macam2 perisa ada yang mummy amik semalam cheess, coppucino, oreo, mango delight, choc delight,lagi satu choc with almond….geram betul tengok2 donut kat situ, ada strawbbery shortcake hahhaha macam2 tp memang best kat sana next month ajak hubby gi lagi bawak mak sekali gi zoo melaka tak pun tunggu adik baby kua pas pas pantang ok ler tapi kali ni adik kena disiplin siket dari abang, adik kena ajar dok dlm stroller macam baby2 lain senang nak tolak…..huhuhuhu but stroller tu mahai semalam tengok yang canggih manggih kat toy city ohhhhhhhhhh tak tahan!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s