apa dah jadi??

bangun pagi hari ni gegas iron baju hubby darling nak ge kerja, siap iron masak nasik goreng daging pula…dah tu buat milo 1 jug sebb hari ni ada ramai kat umah…..dah hubby siap buka2 pintu menonong abang baby keluar siap carik mummy mesti waktu daddy bersiap td dia bangun, daddy start kete pastu buka gate,bagi mioww-mioww makan thn dia masuk makan…siap makan terus gi amik ubat elergic dia pastu bye,bye tata-tata daddy terus keluar time tu pukul 6.35am

masuk umah amik wuduk , buat milk abang baby, suh ia lepak kat katil kejab sbb mummy nak solat, dah siap solat toleh2 kat dia terus dia buang botol….masa tu aku ingat nak mengaji tapi abang baby dah turun katil aku usap2 mata dia pun xmo lelap gak oklah terus bukakan baju dia mandikan dia, siap mandi aban baby layan tv, mase tu thomas n his frenz dah start…..layan tv mummy kira bil nak gi setle hari ni bayar bil rm 230.32, plus bayar untuk umah punya pada mak rm 100.00…ok ler kat post office pu tak bape ramai…gi pasar jugak abg baby meragam bagai nak rak sakit peyut mummy ngn dia nih…

tulis2 banyak2 pun tak guna nanti aku buat dosa lagi, aku sayang aku sedaya upaya cinta kat dia, tapi kenapa selalu buat aku camtu, selalu kata yang bukan2 kat aku, aku kesal jika ini satu takdir kerana kesalahan yang telah aku lakukan aku mohon kempunan aku mahu kesudahan yang baik bagi hubungan aku ini, aku nak anak2 aku bahagia aku nak ielham jadi orang yang soleh, bijaksana da memahami aku sbg ibunya, aku tension hari ni, tension sampai senak2 perut aku, dahlah cukup nih kalau boleh tak payah beranak lagi, cari kerja, carik duit anta anak taska, anta anak pengasuh, aku kena berkorban demi cinta…….cinta kepada anak2….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s