kata hati….

hmmm macam biasa cuaca panas banggat hari ni..bercinta-cinta nak sidai baju..ohhhh alangkah bestnya kalau ada oarang tolong sidaikan baju..kekekke td aku masak rendang ayam , yummmiii memula terasa rasa jugak sbb hubby takut plak kalau2 aku tak pandai masak…huwaaaaaaaaaa nak masak gaks…hehehehhehe nasib baik menjadi bestnya tp macam tak berselera nak makan ntah nape ntah….aduhaiiiiiiiiiii….hubby td majuk2 gak sbb time aku minta bang nak uitt….’tade’ dia jawab heheeeeee hubby ku last2 dia anta aku gi pasar with terunaku mohamad ielham iskandar aka abang baby………..

abang baby dari siang bawak ke magribi asyik kena marah ngan cubitngan pokk tangan…so notyy lah sbb dia kopek2 hubby punya key board pandai mengganas sampai nak solat magrib td pun susah dah le dari petang tak tido pastu angan2 nak melasak…mummy nak shower dia cry nak kua sapa nak jaga kang melasak kacau orang kat luar tu….ielhammmmmmmmmmmmmm mummy masuk bilik td boleh dia kat almari solek …macam terpaku jap sbb dia dapat panjat dahle kipas tepi tu aja kang jatuh……kebetulan hubbyku cayang pergi hanta adik2 nya bershopping kat seremban deorang beli kan hp adiknya…..dah tengok td lawa….sony yang baru tu…apa tu gongcang-gongcang….heheheheheh

yeaaaaaaaaa dapat the new shoes….hubbyku tukang pilih adiknya yang bayarkan…alhamdulillah lagi pun dah lama tak dapat shoes…..bestnya….nanti upload gambar……lagi satu deorang belikan aku sushhi awwwwwwwwwww bestnya itu sushi dah lama tekak ni mengidam tpi salah aku jugak sbb makan pulut ngan rendang td klu tak ku sental habis itu sushi..hehehhe nanti hubby kata lahap plak….

magrib2 td sungguh sedih napalah ielham jadik sangat lasak, baikke tidak gituu? bila kena marah dia cry sambil pandang mummy…..nampak macam takut tp buat lagi tak ada perasaan jerann kot…..aku mohon abang baby jadik anak yang soleh dan bijaksana….ielham..maafkan mummy….maafkan mummy sbb pok ielham td….mummy nyesalllllllllllllllllllllll…ielham mummy cayang kat ielhammmm…mummy salah kat ielhammmm….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s