aduhailah…..

macam biasa no idea nak add to title…huhuhu semalam nak tulis blog tp abang baby asyik meragam, siang2 hari maksyu abang baby jaga CC malam2 hari maksyu jugak, pastu pass to mummy pass to daddy sbb abang baby kkacau budak2 nak wat homework kat umah wa mlm td terus mummy bawak abang baby masuk bilik tengok mickey last2 bawak tido, papgi tadi bangun awal sgt nak ukkk ukkk pulak, dia takmo diapers lagi, terus bawak masuk toilet…kekekek yan daddy takmo work today amik emergency leave sbb nak hantar mahindra service dah tu 3-4 hari pulak haiyooo….lama nya takde kereta….

ohh ya, abang baby punya bintik gatal banyak tumbuhlah.alahan kat ape pun tak tau, syian dia nampak dok garu2 tangan dia..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sedaya upaya takmo dia dapat alergi tu…risaulah dok sapu ngan makan ubat klinik pead dia sayangku tu tp takmo pun, mana nak bawak lagik nih….risau betul…syian anakku, nak bawak ke kat cik jenah tu? kalau tak elok2 kang bawak gak lah….gi amik daun jampi ke ataupun air tawar ke….sedeh lah tak suka jadik gitu…tak suka…………….mlm td mungkin tak selesa kot dia bangun banyak kali gak bangun cry…pujuk2 ok tido balik sekali aku bangun cari kelibat dia tak de kat sebelah rupanya tido sambil sandar kat katil bawak dia punya bantal karipap tu…syian ankku,, aku tarik dia naik atas pun tak sedar dah…aku pangku check perut kembung ke hapa ke tak pulak lupalak mummy nak check diapers dia mlm td, last2 pukul 6 baru change diapers….

malam tadi ke fresco cari adik punya diapers daddy decide nak gna huggies jugak untuk adik babby tp tak keko takde saiz s, aku rembat drypers newborn…1 je tak tau ok ke tak kat adik baby nanti i realy hope ok…available tok dia, sbb abg babby kalau pakai drypers tumbuh ruam kat bird dia….hehheheheh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s