gatal….

pagi buta nih, mummy bangun check abang baby, syian dia cry tak leh tido ingat ke diapers basah tapi rupanya seluar dia yg basah….dengan poyo dan malasnya mummy tukar seluar ngan diapers sekali pastu cari stokin untuk dia pakai sbb sejuk plak terasa….abang baby still xdpt tido mata lelap tp tanga asyik pegang leher telingan ngan bada dia…pastu renggek, gatal rupanya…memang bintik2 gatal tu banyak kat lengan ngan tangan dia, aduhaaiaiii syian anakku, entah apa alahan yang dia dapat daddy pun ku tengok menggaru sakan, ye tak ye aku cakap cream alahan tu sapu pada abang baby, sapu pada daddy huhhhhhhhhh 20 minit dedua dah lena…..gerammm betullah, mana lagik klinik aku nak pergi buat rawatan tuk kesayangan ku yang dua orang nih, tension aku lah sbb budak2 (anak saudara) kat umah ni sume ada penyakit nih, tak tau jangkit kat abang babby….geram lah sbb selalu suap abang baby makan itu ini, mana aku nak g untuk solve this problem i realy BENCIIII thissss…..tak suka….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s