tied…

hari ni penat habiss, sbb pagi bangun mengadap kelasakkan abang babby , pastu terkocoh mandi iron baju abang baby sbb hari ni ajak daddy gi klinik pakar kulit dia nak buat treatment abang baby and his daddy…..memula gi tengok mahindra kat pusat servis dulu pastu tengok enjin kete tu dah terbarai so tak tahu bila siap, terus ke KPJ untuk buat appoitment opperation abang baby….aku salah jugak sbb sepatutnya explain kat pa doc tu pasal apa yang telah doc tu discuss ngan hubby last 2 week….hmmm nyesal le plak, so takpelah hubby amponkan hehehehehehehehehhe

lepas gi KPJ kami gi makan kat A&W tak makan le sanggat sbb nak kua dari umah tadi dah makan, dah makan nasik lemak ayam, aku makan roti +peanut buttercup ngan nasik goreng paprik angah bawak, ok jugak sbb rasa sedikit masam memang aku suka….kat situ aku amik double chees burger + large fload + potato untuk hubby n chees burger + regular flaod untuk aku and nugget untuk abang babby…awww cedappp itu fload….sungguh sedap……very very yummmyyyyy

so kereta mahindra tak tahu bila siap nasib baik hubby tak lupa amik kad touch n go dia bukan ape takut cicir masa deorang servis kete tuh….hehheh lam kete si kecik tu punyalah melasak dahlah bawak kereta orang aduiittt esok kami kena pi kpj lagi untuk hantar abang baby scan testis dia….ok…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s