tied, tied, tied……………………………

hmmm melalui hari2 yang sungguh penat, sebab adik baby dah membesar sehingga mummy jalan pun macam pingu…awww dah lama tak tulis sini, windu tapi bukan tak mahu tulis bz bebenar ngan abang baby, ohhh ya nak tahu daddy pun bz sanggat taw, tiap hari balik malam, macam malam nih dia balik lewa malam….

nak diceritakan nih, abang baby punya gatal2 makin menjadi2 so mummy n daddy dicide hantar dia ke klinik pakar kulit kat seremban, ohhhhh tidak abang baby dapat penyakit scabies (kudis buta) penyakit nih bahaya susah nak elok, hmammmmmm mummy so worry…hari2 mummy cry bila time pakaikan baju abang baby, sedih tau…tengok kulit2 di ajadik gitu apa lah mummy nak ubat lagi…so treatment kat klinik tu kena rm87…3/3 ni kena datang next checkup mummy berdoa agar dia cepat sembuh mummy risau…..mummy sedih…daddy pun sama kami cayang abang baby..

atas nasihat doctor law tu sume2 baju abang baby kena basuh dan rebus…yaALLAH le tih betul mummy hari ni, ini baru baju dia blum masuk baju2 daddy lagi…so mummy beli gas mummy masak air kat situ…letih sungguh sampai tak larat nak bawak badan…..mummy tak puas hati kalau 2orang budak kat umah ni tak dihantar ke klinik tu jugak….mummy risau abang baby punya penyakit tak elok2….risauuuuuuuuuuuuuuuuu….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s