checkup adik baby…37weeks

wooowwwwwwwww tup tup dah 37week adik baby mummy, sayang dia….mummy harap adik jadik insan sempurna yang lahir untuk menjadi tunggak keluarga kita…..insan yang soleh dan bijaksana serta cemerlang dalam semua aspek kehidupan…

hehehehheeh firstnya mummy asyik miss checkup sejak akhir2 nih, banyak hal betul ngan abang baby…yang daddy pulak tak dok umah asyik sibuk nak pilihanraya…..syian pulak kat dia kerja pun dah ada shif sekarang nih….balik kol 12 malam balik kol 8 mlm…semalam daddy mc sebab demam lagipun daddy n mummy n ielham pergi office kaklang fiza sbb sign untuk keluarkan camry dia…waaaaahhh pas nih berdenggung lah kete maklang toyota camry…bestnya……hb mummy last check haritu kurang, last week kg pulak naik 1kg hari ni td ok maintain…hahahha payah betul nak maintain semua, lagipun mummy banyak tied lah ngan cc ngan abang baby letih tul…

harini td plan nak rebus baju daddy tapi sbb gas dah amik bawa ke kedai mak belikan baru tapi guna masak rendang…hmmm jugak dah settle baju adik baby letak dalam beg dia tapi nampak sungguh kecil beg tu macam tak puas hati….toiletaries belum beli nak beli set baby jondson pulak ngan babby oil yang besar nak bawak sekali, minyak yu yi abang punya ada lagi apa yang perlu nih?? hmmmmmm think? think?….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s