Archive | March 2008

demam pilihan raya

kekekekekkeekk walaupun mummy tak mengundi mummy tetap amik tau pasal undi2 hehehhe syian daddy n9 nyaris2 dirampas pembangkang….takut jugak wehhhh…kini kelantan, kedah perak dan selangor telah tumpas ke tangan pembangkang negeri2 besar pulak tu……huhuhu mummy tunggu daddy balik dari office sampai pukul 1.30 mlm tengok tv ngan kaklang , mak, angah adik…ida shari….huhuhu heboh pasal pilihanraya

kagum tengok kete camry suka tengok…huhuhu yang penting dedek spectra daddy dah ada di rumah….heheheh senang hati tapi banyak problem plak itu kereta….huh daddy kua tak bagi tau mummy mesti nak gi beli makanan kucing dia tu..abang baby tido kat bilik lak tuh…ohh anakku manja ku….

Advertisements

aduhaiii ielhamku

malam td abang baby buat hal takmo dido pukul 2 lebih pagi tu dia bangun plak…aduhaiii letih mummy ngan daddy nak layan dia cry plak tu yang tak tahan…hmmmm hari ni jugak dia agak takde mood entahlah abang baby ni macam dah nak tahu adiknya bakal lahir…lambat ke cepat ke tak pasti lah mummy tapi early2 konterasi dah ada rasa….hmmmm so worry….

kasihku sinar berbunga cinta…hahhaha darling ku tak balik lagi nih, sibuk betul kat office entah apa yang sibuk entah tak pasti mummy…nak jugak pergi manja ke tapi buget tak cukup bukan nak beli apa pn nak tengok apa yang baru dan apa yang masih tak complete lagi…tengoklah kalau ada rezeki pas gosok2 daddy dapat dapatlah kalau tak dapat nak buat cemana……hehheeh

haiyoooo sungguh pening kepala mummy sbb esok nak hantar abang babby checkup juga nih….sbb gatal2 dia belum nak sembuh sepenuhnya….alahaiii abang baby mummy so risaau jugak pasal tuh…..napalah tak baik2 lagik…mummy benci ngan benda2 tu lagipun abang baby ni lasak payah nak buh2 krim terpaksa nak bergaduh dulu kejar2 dia baru boleh…ni tadi dah ngantuk sibuk mulut menyebut daddy…daddy…didaa….huhuhu syian annakku sungguh menyayat hati.ok mummy masuk dlm dulu takut kang abang baby jaga…cc ada budak ni, oklah leh tunggu darling ku pulang….