aduhaiii ielhamku

malam td abang baby buat hal takmo dido pukul 2 lebih pagi tu dia bangun plak…aduhaiii letih mummy ngan daddy nak layan dia cry plak tu yang tak tahan…hmmmm hari ni jugak dia agak takde mood entahlah abang baby ni macam dah nak tahu adiknya bakal lahir…lambat ke cepat ke tak pasti lah mummy tapi early2 konterasi dah ada rasa….hmmmm so worry….

kasihku sinar berbunga cinta…hahhaha darling ku tak balik lagi nih, sibuk betul kat office entah apa yang sibuk entah tak pasti mummy…nak jugak pergi manja ke tapi buget tak cukup bukan nak beli apa pn nak tengok apa yang baru dan apa yang masih tak complete lagi…tengoklah kalau ada rezeki pas gosok2 daddy dapat dapatlah kalau tak dapat nak buat cemana……hehheeh

haiyoooo sungguh pening kepala mummy sbb esok nak hantar abang babby checkup juga nih….sbb gatal2 dia belum nak sembuh sepenuhnya….alahaiii abang baby mummy so risaau jugak pasal tuh…..napalah tak baik2 lagik…mummy benci ngan benda2 tu lagipun abang baby ni lasak payah nak buh2 krim terpaksa nak bergaduh dulu kejar2 dia baru boleh…ni tadi dah ngantuk sibuk mulut menyebut daddy…daddy…didaa….huhuhu syian annakku sungguh menyayat hati.ok mummy masuk dlm dulu takut kang abang baby jaga…cc ada budak ni, oklah leh tunggu darling ku pulang….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s