demam pilihan raya

kekekekekkeekk walaupun mummy tak mengundi mummy tetap amik tau pasal undi2 hehehhe syian daddy n9 nyaris2 dirampas pembangkang….takut jugak wehhhh…kini kelantan, kedah perak dan selangor telah tumpas ke tangan pembangkang negeri2 besar pulak tu……huhuhu mummy tunggu daddy balik dari office sampai pukul 1.30 mlm tengok tv ngan kaklang , mak, angah adik…ida shari….huhuhu heboh pasal pilihanraya

kagum tengok kete camry suka tengok…huhuhu yang penting dedek spectra daddy dah ada di rumah….heheheh senang hati tapi banyak problem plak itu kereta….huh daddy kua tak bagi tau mummy mesti nak gi beli makanan kucing dia tu..abang baby tido kat bilik lak tuh…ohh anakku manja ku….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s