now izzach is 1month

hehehheeh annakku dah besar, dulu kecikkk jek 2.55kg dan sekarang naik 1.1kg menjadi 3.6kg…baju2 besar pun dah banyak yg muat, cantik je pakai…menyusu pun dah kerap, tapi air susu mummy cepat sgt keluar kenkadang tersedak sedak dia…adik baby manja mummy , manja abang…manja daddy tp daddy selalu kata adik nguss…adik yg hanggus…jahat…

adik ni tak banyak ragam…memang baik jenis macam abang yung dia…dulu ielham is so easy to manage sampailah dah pandai merangkak baru tau dia lasakkkkkk…kekekekek rindu kat abang yung dedulu…
mummy tiap hari bagi adik dengar ayat al-quran tetambah daddy belikan speaker baru tuk kitaorang dlm bilik nih, haiyoooo abang yung is so happy bila tengok mickey atau ultraman lawan kat pc nih….
mummy nak adik pandai baca quran ye dik…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s