entah??

mummy ngan adik baby tinggal kat umah while daddy bawak deoarang pergi jalan2 yelah…awak berpantang, tu yg kata dapat anak sama-sama pantang sorang2…tak kisahlah janji deorang bahagia biar aku menangung luka…kekeke….

mummy tak kisah lah siang td pun mummy jaga cc, tp income tak byk today, si umar dtg ptg td mase mummy tgh sidai kain…dia sakit kaki rupanya…syian pulak kan?? dah potong rambut si umar tu…

oh ya…abg yung td pergi kpj chekup last nanti tak perlu dtg lg sbb dia dah smbuh, alhamdulillah syukur mummy kpd Allah, semoga Allah tetapkan yg terbaik buat abg yung dan adik baby..mumy sayang both of anak2 mummy…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s