akhirnya…..

akhirnya daddy tebus salah tak wish mummy bawak gi pizza hut tampin, gambar abang yung je amik tu pun tak banyak sbb maleh nak snap, bawak budak kecik tu lagi yg sgt sporting…mummy luv izzah kekeke cinta kat dia..
oh ye, hari ni daddy ke putrajaya ada meeting kat sana tak pasal kena jaga koc huhuhuh mlm kang dpt upah gi funfair..yeaaa tp kena pump susu dulu sbb nak tinggalkan adik kang…kekkkeee syian plak adik babby yg mummy kasihi tu..pump da basuh td jap lg sterill dulu pastu pakai botol mothecare kot, jap lg setting…
hmm smlm beli suar jeans tp nampak cam gemoks lak kekekekok ke tak tak pasti kena tanya daddy..tinggin lak nak beli tshirt tp cane nak pergi sbb anak2 tinggal kat umah, mak bz menyiapkan umah atas ni sbb kaklang fizza n the gang nak lepak sini sbb sabtu ni nak buat kenduri….ok le tu…daddy kobar2 nak dok kat situ…ye ye jek….
ni gambar pujaan hati yg jarang mummy belai, sbb asyik nak pi kejar abgyung dia jek..

ni abang yung yg very the notttyyyyyyyyyyyyyyyy..tak tahan mummy kat dia…

ielham mummy habis pantag asal mummy pass mandi die cecepat amik stokin kat laci almari suh mummy pakai…lawak tul mamat tu, biarpun lasak dia tetap pujaa hati anak kesayangan daddy, daddy marah mummy sbb mummy cepat tangan nak bg penam[ar kat anak dia, marah bebenar dia klau mummy buat ielham,mummy cayang gak abangyung tu cuma gerak tak henggat tengok dia…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s