ohhhh…..

nak tau mummy sgt serabai sekarang sbb rambut tak potong lg, rimass lah sbb rambut kembang nih…yeeehh semalm berjaya pump stok susu untuk adik pakai mothercare nyer botol 1.5oz tu jep jek licin sbb td mak suh kua gi kedai, pasar memacam lah, syian itu kicik…hehheheh
td buat millege daddy siap dah pastu mummy sembang2 ngan maktam yan…daddy mcm tak bg beli kain songket tu…huhu nak jugakkk nak jugakk…nak jugakk..
tau tak skrg abang yung tersangat lasak, geram tul mummy, abang yung suka buat mummy marah hmmmmmmmmmmm abangyung please behave your self!!! please…uwaaaaaa sedih…adik lak susah dido memalam…
mummy selalu sedih ngan daddy jugak, selalu daddy buat tak tau ngan mummy, nape ntah kot terlampau letih jgnlah klu mummy tanya nak marah je, klu mummy berkerja24hour kat umah ni pun mummy nak jugak daddy layan mummy cerita2 ngan mummy, ni tidak daddy always wat muka masam, mummy pun tersangat letih ngan kerenah anak, ngan kerja rumah..itu,ini lg…tolonglah faham perasaan mummy, mlm2 berjaga jugak susu anak daddy, tukar diaper anak…tolonglah mummy….mummy sgt terasa ngan daddy..kat mana lagi salah mummy ngan daddy, apa lagi yg tak puas, tak sempurna yg cuba mummy lakukan untuk diri daddy, mummy jeless nengok orang lain bahagia dan dihargai suami masing2…nasib mumy tak sebaik itu dan bukan macam apa yg mummy impikan

mummy tak tau sejauh mana kasih sayang da cinta daddy untuk mummy yg masih tinggal kat hati daddy, i am your wife…please love me again!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s