end of this may

haiyooooo so long no update….hehheh sgt rindu nak tulis tapi apakan dayaku masa terluang hanya untuk all may boys…..termasuk my hubby…..
banyak tul nak story….untuk may nih….

fisrt of all nak cerita pasal rambottt, 8th mummy dah berjaya gi potong rambot mummy yg sgt serabaii dan mcm tak terjaga, mummy gi ingat nak potong biasa yg buleh diikat tp cina tu pergi potong ikot suka hati dia dah macam boyhair rambut mummy, mummy sgt malu almaklum tak penah buat rambut pendekkk gitu tp daddy kata cute…hahhahahahah segannnn sajer lah tu buat senggal….

10th may, ada buat kenduri kesyukuran family, kaklang bawak balik staff dia 13org semuanya…tukang masak…mak, mama n mummy, tukang makan, buat sepah seentero family..hhehehehe jenuh tu, sampai adik baby ngan abg baby terabai dek usaha mummy nak menolong wawa….yg sedih daddy tak keluar bilik but yg buat happy anak2 daddy jaga kat dlm bilik….hehhehehheh sibukk betull….after kenduri pun sibuk kemehh tp ada org tulung ok gekk, mlm tuh mummy nengok af…hampeh sbb toi tak keluar, ye tak yek nak cerita jugak pasal mklang zawiyah beli new car, adooooiiiii toyota estima baru …gerammmm je nengok wana putih lakk tuuuu…hehheheheheheh

esoknya 11th mummy ngan wawa gi pasar sbb sebelum balik deorang nak makan2 dulu so mummy mama, mn wawa bertungkus lumus masak…buat itu ini, mummy masak asam pedas, wawa masak sayur campur, mummy masak sambal udang with petaii wawa masak gulai telor….mama, tukang siang ikan, tukang pecah telorr..hhehehheehh ok lah pas deorang balik daddy dapat gaji 2k macam biasa tp tak bolehh enjoy sbb nak bayar insyuran + roadtax ngan duit kete….sbb duit cc tak mencukupi plus kenaikan kadar dan harga letrik sekarang….

13th daddy bawak mummy gi funfair, hampa sbb tak dapat naik discavoryy tp dapat naik menatang pusing2 tuuu, lawakna sbb kami 2 je yg naik benda tuh….sungguh gerooonn bila reverse pastu mumy naik kincir…huhahuha takoot gegila….bawak abang baby kat situ habis doittt rm50..hancusss menatang asatu hapah tak guna…cceit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s