anakku sayang…..

mummy sgt garang sekarang, asyik nak marah2 je..pastu cepat terasa hati plak tuh…tapi macam biasalah takde sapa nak layan dan pujuk2…mummy nangis sorang2 je…syian plak anak mummy tengok mummy nangis…mummy sekarang sedih memanjang rupanya kawan lama mummy datang lagi, bawak bendera merahh..ahhahhahahahhah mummy start planning dah ni guna pil noridayy…..
ni lah rupa noriday tu….

tp kan mummy ada story2 ngan kawan2 kat forum mummy, wahhh mummy nak try guna diane35 sbb dia kata ok untuk kulit…mummy dah ckp kat daddy daddy suh beli tp tunggulah adik 4 bulan ke takut susu kering plak setakat ni alhamdulillah sbb susu amat banyak smpai memancut mancut…..syukur pada Allah..

ni antara koleksi gambar abang yung…….suka sgt dia skrg dah ada beskal tp main sekali sekala je, dulu letak kat bilik tp skrg letak kat belakang cc sbb abang yung bawak main kat luar menda tuh…

abang yung pandai dah, makin bijak dia selalu juga dengar cakap dan selalu gak dia buat tak tahu…tapi ammat bijak it ok…sgt syg kat dia tp selalu kena babb ngan mummy sbb byk kerenah bebetui…haiyooooo…ni dia sgt tersentuh mummy tengok moga jadi anak yg soleh mendoakan mummy daddy nanti ok….mummy teramat sayangkan abangyung dan adik…mummy akan berkorban nyawa demi anak-anak mummy,,,,

last sekali gambar with my buah hati my litel flower…muahhh

to daddy mummy harap daddy memahami mummy…takada ap ayng dapat mengantikan diri daddy buat mummy akhir kata mummy nak beli bedak….hehehehehhehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s