Archive | June 2008

my foto colections

skrrg tgh gila edit gambar…heheheh

ni gambar mummy masa pegi exam 2hari lepas….kelakar tul sbb semuanya mengong salah haribulan…heheheh daddy kata mummy pandir…kuikuikui…

ni gambar abagyung

ni abangyung kat mcd…mase tu bawak maksu ngan wawa sekali gi giant…yp tak beli apa2 beli timbang jek…hahhha

ni adikk baby yg hensemmm…

adik dah tembamm, nampak pipi pastu badan seangat…cuma bintik2 je lum elok…adik sayang mummy cinta kat adik…

daddy was sick…

mummy so sad…mummy always pray daddy get the good healty…because we need him…

daddy mulanya macam tak sedap badan pastu dia balik dari kerja tunggu mummy ngan maksu kat work shop kete tu…dah balik mummy cau dulu ngan abangyung sebab ingat nak singgah pasar malam, abangyung pun tido dlm kete mase tu redah je kejut dia dari lena yg amat sgt..hheheh syian abang yung…..
esoknya daddy sakit kepala, daddy dicide pergi klinik kesihatan nak amik mc gomen…tau2 jelah kang klu ke klinik biasa nanti org office dia susah nak percaya….lama jugak daddy pergi dlm kol 12 gitu daddy balik rupa2nya nyaris kena tahan wad sebab darah daddy tinggi…huwaaaaaaaaaaa mummy nangis dlm hati daddy dah kena darah tinggi…..susah lah lepa sni nak jaga makan minum…tak boleh itu, takboleh ini…..hari ni pun daddy berulang ke klinik dan next week daddy mula kena ambil tekanan setiap hari nak tengok leh turun ke takk…mummy doa untuk daddy tapi daddy kena tahan siket lah makan…masin pun tak boleh, lemak2 terutama burger…..takboleh langsung…yaAllah kasihani suami ku….

adik with scabies….

benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt…..sygg dan kesian sgt kat dia………kenapa tak mo elok2 penyakit nih…huwaaa hari2 berendam air mata mengenangkan nya, abg yung dah elok pun bang e pun sama…kena kat adik tak elok2 lagi ni…mlm ni mummy terjaga sbb daddy masuk bilik layan2 daddy pu dido tp adik terjaga mummy bg susu adik lena jap sbb mummy bungkus dia ketat2….mummy ingat nak study sbb mummy kena panggil interview ehh bukan exam bertulis kat melaka,,,huwaaaaa sedihlah sbb macamana nak pergi sedangkan kami tak cukup duit…dlm hati mmg nak pergi tapi takut daddy takde buget….syian sgt kat daddy,td satu hari suntuk daddy cat umah pastu senja tu daddy nak duduk beborak ngan mama ainn sbb tgk tgn mama yg kena minyak panas teruk!! syian mama…..daddy kena skit pinggang, huwaaaaaaaaaa mummy sedih sgt…..pastu call cik jenah dtg urut daddy….esok daddy gi keja ngan tshirt sbb nak buat link espkb….syian daddy sgt2…
mummy bawa anak2 balik kg sampai seminggu last week….panasss sgt kat sana, tp abang yung suka sbb dia bebas sgt situ leh main2 ngan atok masuk ni dua kali bangun tido carik atokk….syg sgt kat atok dia..wan sgt buloh asyik ibuk ke bengkel syian tgk wan sbb dia byk kerja keras untuk carik duit nak banu ayah,,,ayah pun yaAllah sampai ke tua masih kerja untuk sara family tu yg mummy selalu sdih sbb tak dpt nak bantu sgt dia..macamana nih….yaAlla bantu lah diriku yaAllah..permudahkan segalanya….
mummy dah piyet 29hb mayy haritu pastu ni 8jun kena laklg..macamana nih mesti penangan noridayy tu…huh..mummy miss makan dah 3 hari malass nak kn sbb mummy nak cuba dian35 ….nnt mummy buh gambar yek sbb skrg banyak foto tak upload lagi…