adik with scabies….

benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt…..sygg dan kesian sgt kat dia………kenapa tak mo elok2 penyakit nih…huwaaa hari2 berendam air mata mengenangkan nya, abg yung dah elok pun bang e pun sama…kena kat adik tak elok2 lagi ni…mlm ni mummy terjaga sbb daddy masuk bilik layan2 daddy pu dido tp adik terjaga mummy bg susu adik lena jap sbb mummy bungkus dia ketat2….mummy ingat nak study sbb mummy kena panggil interview ehh bukan exam bertulis kat melaka,,,huwaaaaa sedihlah sbb macamana nak pergi sedangkan kami tak cukup duit…dlm hati mmg nak pergi tapi takut daddy takde buget….syian sgt kat daddy,td satu hari suntuk daddy cat umah pastu senja tu daddy nak duduk beborak ngan mama ainn sbb tgk tgn mama yg kena minyak panas teruk!! syian mama…..daddy kena skit pinggang, huwaaaaaaaaaa mummy sedih sgt…..pastu call cik jenah dtg urut daddy….esok daddy gi keja ngan tshirt sbb nak buat link espkb….syian daddy sgt2…
mummy bawa anak2 balik kg sampai seminggu last week….panasss sgt kat sana, tp abang yung suka sbb dia bebas sgt situ leh main2 ngan atok masuk ni dua kali bangun tido carik atokk….syg sgt kat atok dia..wan sgt buloh asyik ibuk ke bengkel syian tgk wan sbb dia byk kerja keras untuk carik duit nak banu ayah,,,ayah pun yaAllah sampai ke tua masih kerja untuk sara family tu yg mummy selalu sdih sbb tak dpt nak bantu sgt dia..macamana nih….yaAlla bantu lah diriku yaAllah..permudahkan segalanya….
mummy dah piyet 29hb mayy haritu pastu ni 8jun kena laklg..macamana nih mesti penangan noridayy tu…huh..mummy miss makan dah 3 hari malass nak kn sbb mummy nak cuba dian35 ….nnt mummy buh gambar yek sbb skrg banyak foto tak upload lagi…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s