daddy was sick…

mummy so sad…mummy always pray daddy get the good healty…because we need him…

daddy mulanya macam tak sedap badan pastu dia balik dari kerja tunggu mummy ngan maksu kat work shop kete tu…dah balik mummy cau dulu ngan abangyung sebab ingat nak singgah pasar malam, abangyung pun tido dlm kete mase tu redah je kejut dia dari lena yg amat sgt..hheheh syian abang yung…..
esoknya daddy sakit kepala, daddy dicide pergi klinik kesihatan nak amik mc gomen…tau2 jelah kang klu ke klinik biasa nanti org office dia susah nak percaya….lama jugak daddy pergi dlm kol 12 gitu daddy balik rupa2nya nyaris kena tahan wad sebab darah daddy tinggi…huwaaaaaaaaaaa mummy nangis dlm hati daddy dah kena darah tinggi…..susah lah lepa sni nak jaga makan minum…tak boleh itu, takboleh ini…..hari ni pun daddy berulang ke klinik dan next week daddy mula kena ambil tekanan setiap hari nak tengok leh turun ke takk…mummy doa untuk daddy tapi daddy kena tahan siket lah makan…masin pun tak boleh, lemak2 terutama burger…..takboleh langsung…yaAllah kasihani suami ku….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s