end of this july….

hmmmmm sepanjang julai akau tak menulis nih..hahah bukan sibuk tapi mcm2 angin malas…julai dah nak abis nih baru lah terhegeh hegeh…
yaAllah sepanjang hiduo ni aku mahukan yang terpaling baik untuk suami,anak2 dan diri sendiri tak lupa pula pada family aku dan mertua adik2 dan adik2 ipar semua…sekarang ni start planning balik semula ngan noridayyy..lepas tu ada juga gi survey diane35 api lum kompom bila nak amik tu….bukan takut ter ‘kena’ buatan daddy tp memandangkan adik izzach masih baby, ielham pulak masih perlukan belaian dan perhatian lebih dari mummy dia nih…so far aku dah tak kua piyet 2month so aku paksa abang gi belikan aku punya upt..nak buat test samaada ada ter atau tak?? hahha dapat jek terus buat…memula nak kejutkan daddy…abang 2line…huwaaa aku buat2 nangis heheh daddy panik buat muka bohsaaann hehehhe lalu aku tunjuk balik upt tu kat dia…dia kata yeayyy ada qyra….
sebut pasal nama qyra nama nih aku nak bagi misalnya si izzach tu gegilrrr…kekekek qhyra nur qhalisya le kekonon..tak elah simpan nama nih tuk last baby nanti..hahhahahahahahha but dengan izin Allah juga itu yg paling penting…

setakat nih join lam forum pcm ok lah, annakku sayang…pastu join beberapa lagi forum jual barang2..
oh ya adik ada memborong batik kat kedai makan.com…hahha tp mahallah, aku rase tak layak nak beli laks…hehheh

sebut pasal daddy…
darling aku tu dah kena tekanan darah tinggi bosan betul, ngan makan ubat ngan batuk2 ngan nak kontrol makan dia..lost jugak 4kg timbang kat umah tp timbang semula kat klinik lost 1kg jek…huhuhu..sadisss ngan dia skrg…
td daddy ke kl jumpa adik dia nak bincang n test drive toyota alphad takut je aku klu daddy pakai alphad nih,syian tul pada kia spectra haku…..tp tak pelah dah 5 tahun dia berhidmat ngan family nih, ddah tu 3tahun plak aku dok menghentam spectra tuh..sayang jugak tp sapa nak bayar menambah bayar rm940.00 monthly….dah banyak calar2 plak kete tuhy…huhuhuhu
tak tahu bagaimana nak mengharung nasib wth the new car, lansung tak pergi memana lah sbb doit takrakkk…minyak mahal……..hadoiiitt….sem oga aku dapat kerja nanti…
tadi dok berbincang ngan daddy rasenya aku nak carik kerja jugak….anak takpelah boley anta nursery ke..kan? tanya kat kak syila depan umahnih ke sanggup tak jaga kan kira upah sebulan bape kan.ok jugak ada jugaklah income nak membayar ptptn ngan bagi kat mak kat kg yg nunggu je doit anak dia nih sedihnya klu ingat kisah lampau…isk isk isk..
oh ya nanti aku sambung lagi pasal adik n abang yung….dadaaaaaaaaaaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s