end of july….

entah bape kali end dahh ..

kkekkekek smlm bawak mak gi umah atih..tolong2 sesiket ape yg patut..dah tak lame lg dah nk kenduri diaa..byk menda kena wat sebenarnya…tp aku ngan anak2 lasak gileee…payah lor…nk tulung2…
ielham asyik la nak manjat tangga..letih tul…hakikatnya syian kat abang yung asiklah kena babap ngan mummy, syian anak aku, takmo babap3 lagi lah nanti, kena kawal perasaan siket nih…

izzach sib baik spoting abiss tak tido, tak merenggek…alhamdulillah….
mummy tingin nak beli dia punya stroller..nak sgt dah ada jumoe kat jj ari tu lawa gegiler siap ngan carrier lagi mcm car sit tu..tingginnnn bangat nih…ada gambar …huhuhu sedeyyy sedeyy sedeyy..uwawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww….nengok je lah…

nak beli gak menda nih tak pun lain pun boley stroller urah2..jek tk pun beli buggy je ringan senang nak bawak..nak tolak kot gi memana letih nak dudung2 nih…car sit 1 lagi tuk abang yung yg adik punya tu nak make over siket biar comel siket yg tu banyak dah hilang assesory dia bang yung main…..

baby izzach with his scabb….

lagi last mummy nak luahkan nih, sakit hati mummy tak hilang2 lagi sbb adik baby kena gata2 scabbies benci tak suka…tp mummy ada bali sabun eumora…dah mula pakai kat baby 2minggu alhamdulillah mula nampak perubahan tp yaAllah kali pertama pakai tu adik gamuk2 panas kot, pastu nmpaK kelupas2 syian anak aku…
aku benci BENCI SAKIT HATI BENGGANG KAT GATAL2 TU…syian anak aku izzach..semoga sembuh ye syg…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s