bisikan hati…..

Dengarlah bisikan hasrat hati
Yang merindu menjelma kembali
Ingatanku yang telah lalu
Bersama berjanji sehidup semati

Kini tinggal hanyalah kenangan
Dikau hilang di mana gerangan
Tiada berita kudapati
Hanya ingatanku di masa yang lalu

Kasihanlah kepada ku sayang
Tiap hari jua wajahmu terbayang
Ampunkanlah segala dosaku
Seandainya kita tak lagi bertemu

Dengarlah bisikan hasrat hati
Yang merindu menjelma kembali
Ingatanku tetap bersemadi
Walaupun kau kini telah mungkir janji

Ingatanku tetap bersemadi
Walaupun kau kini telah mungkir janji
Kasihanlah kepada ku sayang
Tiap hari jua wajahmu terbayang
Ampunkan lah segala dosaku
Seandainya kita tak lagi bertemu

Dengarlah bisikan hasrat hati
Yang merindu menjelma kembali
Ingatanku tetap bersemadi
Walaupun kau kini telah mungkir janji

cewahhh cewahh …punya puitis stetment permulaan..skrg time magrib nih aku nunggu nak solat azan belum begema lagi….
this morning alhamdulillah hasrat yg terbuku kat hati dah terluah kat daddy, memula pagi tu masa pagai adik baby baju hint2 pada daddy pastu mengadulah aku ape lagi last2 aku yg kena marah, langsung aku bangun kemas bilik menangis nangis…hehhes sedeh weh…hmmm pastu time masak mcm biasa marah2 ielham sbb dia melasak kat luar tetengah paneh tu, geram betul aku, ni ha dah izzach bangun plak sbb dia dok peng ping peng tembak guna gun menan tu..geram….
sambunglah nak nunggu azan nih…heheh pas masak aku take time slow talk ngan daddy habis sume cita aku bukak…daddy dengar je plak tak marah macam pagi tadi….hmm pastu daddy kata insyaAllah tahun depan beli rumah,daddy ckp lagi mummy simpan2 duit siket2, nanti dah ada umah tak de barang plak…ye tak ye ekkkk…
…alhamdulillah insyaAllah semoga Allah permudahkan segalanya bagiku….
dah magribbbb….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s