abang oh abangg…

hahahhahaha, malam ni citer pasal daddy….

hari ni darling ku EL..cuti sibuk pasal nak gi jemput WRR6733..new car dia toyota alphard…..
dah naik tadi gi kedai jin, waaaaahh best gak, but aku berdoa semoga Allah menyangi dan memandang kami sekeluarga dengan pandangan kasih sayang..janganlah ka tarik semua nikmat yg telah kau berikan kepada kami selama dia dunia ini….

nak cite jugak pasal mama..hadoi nampaknya macam tak bersetuju dan hot, tp tak kisahlah rezeki masing2…janganlah befikir yg bukan bukan aku sayang semua adik2 ipar2 ku anak2 mereka juga, tak pernah lah nak meninggi diri ….hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

daddy pergi td ngan adik hantar sampai stesn komuter, naik komuter sampai kl sentral…huhu lawak gak dengar daddy citer fisrst time dia dlm komuter sengsorang tu…dekgedekkkdekkkdekk..hahhaahh\

tengok lah tu si bujang sibuk betul dia….melompat sana sini macam rembo….

ni view dlm dia…all japan japan ok..hahah blur gak nengok tulisan nih, but its just ok!! tak kisah janji dpt naik dah le, bukan rete kita pun…hehehheeh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s