balik kampung…ogos..

heheheh sbb kekna budak sblah umah tu nak tunang, so mummy syian kat dia sbb pepehal family mummy dia mesti balik punya..hmm mummy mekup dia hari tu, sbb tunangnye pihak lelaki lambat sampai so macam cair siket le tp makndak ada touch up dia balik…

dah abis citer tu, citer pasal kita2 plak..hheheheh ni with my lovely mom..i love u mom….banyak betul pengorbanan mak yg belum aku balas macamana nih? ape nak buat?? kena ihtiar sesuatu supaya aku dpt membantu keluarga..sedih lah..isk isk isk..

nampak cam gemuk mummy ekk…hahahh last ngan daddy with love…huhuhuhu lawak betul gambar nih time hujan hahhha asik makan je nioh, sesiket lapo..tp kena caver gakk sbb tak lama lagi puasa….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s