tak tahu…

mummy pening tul hari ni mengadap perangai daddy…
ntah ape sebab pun mummy tak tahu…apa yg dia hot sgt ngan mummy hari nih, sejak dari balik kerja sampai skrg nih dah nak mlm dah, mummy tanya elok2 jawab acuh tak acuh….sakitnya hati

tadi mummy terlampau lah sibuk sampai lupa nak amik syahirah dari kafa, mummy lambat pick up dia hari nih, last2 mummy tak sengaja langgar mioww kat umah nih masa nak parking kete tu, bila bagi tahu daddy macam2 daddy cakap mummy, exsen lah mengelabahlah…ok…tak pe….

mummy sedaya upaya nak jaga hati masing2 kat umah nih sampai mummy terpikir macam mummy nih tak guna untuk dia..apa lah salah mummy…lantakk lah daddy ikot suka hati lah sampai bila nak hot ngan mummy..lantak lah janji mummy masih tegur dan cakap2 ngan dia, nak dengar atau tak itu hak dia…hadoii sakitnya hati..

selalu mummy terpikir sampai bila mummy nak macamni….???

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s