1 ramadhan 1000 rahmat

alhamdulillah ku panjatkan kesyukuran ke hadrat ilahi diatas limpah kurniaannya membawa bulan penuh keberkatan ini ramadhan kepada semua umat islam didunia ini di kesempatan ini sedikit sebanyak mampu meruba jiwa kita supaya menjadi lebih beriman dan taat kepadanya….

alhamdulillah sekali lagi 1 ramadhan semalam kenduri kesyukuran dapat berjalan dgn lancar….semuanya dgn ketentuan Allah walaupun banyak yg masih perlu diperbaiki oleh kami yang menganjurkanya….

mummy …..kerja mummy siapkan goodies bag..yg dah mummy prepare dari malam sebelumnya…pepagi pergi pasar, daddy mesin kelapa….balik pasar mandikan izzach, susu kan izzach lepas tu makan izzach dah tu mummy tidokan dia…mummy didapur bantu apa yang patut, dan juga jaga CC sambil masak ayam masak merah mummy untuk berbuka, petang tu mummy keluar lagi pergi amik kuih pelita, beli barang siket dengan daddy…balik pada kedai izzach bangun mummy mandikan dia, bagi makan dan susu, abang yung bangun dari tido mummy mandikan dia sebelum tu mummy dan daddy arrange kat khemah tu susun pinggan dan cawan serta keluarkan jug air dan kendi basuh tangan…lepas tu lari kat kedai mak buat air sirap + sanquic…wow….dappppnya air tu kebetulan tengah kering tekak..panas weehhh!! walaupun semala hujan tapi best jugak sbb kerja ngan basah2 kuyup…pastu terus mandi, siap terus hidang kan lauk2 susun kuih sementara org solat dan doa…
gambar tunggu mummy uploakan sbb amik pakai camera daddy jek…hahhha, mummy pun dah selesai kemaska barang2 semua masuk stor semula,…alhamdulillah cuma petang ni nak hanta takong kuih kat gerai kuih tu…hmmmmm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s