hhmmmmmm…..adeke patut?

heheheh ade ke patut gila punya mengamok pagi td sbb abang yung takmo gunting rambut, skitnye hati aku marah dia..hahah gila mummy nih nanti klu daddy tau mampos ako….

sambung balik celoteh nih..aduss sepanjang puasa ni dugaan betul lahh dok ngejar ielham yaAllah penatnya, sampai petang dah penat gegila dah tapi tak lapar deh just pnat dan tersanggat haus lah….kering tekak bagai nak rak ayooooo tak tahan tapi mummy gagah kan jua, last week check up mummy turun 2kg je laa ingat kan dapat sampai 50 td hahahahah
hari tu mummy kata nak post gambau kenduri ni baru dapat upload sbb semalam daddy tinggalkan phone dia so mummy dah copy masuk kat pc bilik…
doa…selepas magrib …

sibuk konon….hehehehhe

setelah lama terbiar…adik ngan asyu nya…. manja la tuh….

budak paling sibuk dalam majlis, tak henggat dunia walaupun hujan2…huh!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s