raya..raya..RAYA…

dah 7 hari raya, baru lah ada mood nak post something mase raya
hmm macam2 raya tahun ini…theme kamo oren2 sefamily, tp blah mummy pakai caca marba..keke ye lah org tak berduit gitulah…..
sekitar gambau raya kami sekeluarga…

ielham belum mandi lagi mase ni nak bubbyeee daddy gi masjid..


lepas tu raya kedua kat rembau, pastu bertolak ke taiping kol 9.00 pagi sampai ke umah atieh seremban, pastu kol 11 kat umah pakngah labu, kol 12 kat higway dah, sampai tapah kol 1.30 sampai umah paklong pukul 4.oo petang terus gi open house merata-rata tp dedua teruna siap mandi semua dah ngan izzach ukuk uk..hehehhhe

habis dah cerita raya nih, malas mummy nak cerita panjang2, duit anak2 teruna dah selamat masuk tabung haji dan dah selamat tong tong bahagi dua yg abang yung tolong beli walker adik heheheh …sayang anak2 mummy….

tinggal kenangan sian bancik dah putus tunnag……………..lagi sebulan je nak lkangsung, sedih kami sekeluarga tp nak buat macamana berserah pada Allah sbb hanya DIA yg mengetahui segalanya…amin…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s