DADDY + IELHAM at GP sepang 2008

hmmm alhamdulillah lepas balik kg sabntu lepas jadik jugak plan daddy nak gi litar sepamng tengok moto gp, panas yaAllah macam padang jarak padang terkukur sana, letih pun ada ngan parking susah gila, tp alhamdulillah semuanya selamat nagn anak2 yg sporting gitu tp mummy tak amik gambar kat moto besar macam daddy, daddy lahh malas2 takut2 je amik gamba, tak best daddy nih,,,,ada sike2 gambar daddy ngan abangyung, dik gamba kita takde dik..huhuhu

habis dah cerita gp…nanti sambung lagi ekk, kemalasan melanda nih….heheh bye!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s