november starting….

wowwwwwwww….mohamad ielham iskandar count to 2 years old….
alhamdulillah ielham , mummy berharap abang yung jadik abang yang baik kepada adik izzach mummy sayang dedua anak2 mummy…
semalam mummy ikot daddy ke seremban tukar dvd games fifa 09 tp malam td daddy install kat pc dia pun tak bleh..haiyooo problem vcd sekarang dah le sekeping rm15 hengget kena 3 keping dah bape…peh tu tak leh install..gile betul….
pastu kami gi makan kfc, bawak budak berdua semlam abang yung makan nugget je milo pun dia taknak asyik lah sibuk ngan car free yg dapat dari pax cheaky meal tu….jap je dia behave pastu dia bosan dok kat tempat seat dia terus nak keluar pastu siap amik kfc punya coution yang deorang letak tanda untuk lantai bnasah..huhuhu anak oh anak….

sekarang ni dok mood kenduri kendara…mak lah sibuk suh anta ke sini ke sana,semalam kat senama kg mak hari ni umah mak sedara angah kat inas, johol..tp mummy tak gi kot sbb tunggu cc ramai budak arini harap2 sanggat…tp tak tahu nk masak ape, takde menda kot, kang goreng telor kicap pastu buat gulai udang ke ataupun sambal udang…abang yung ngan adik ngan mummy batuk, mlm td izzach muntah siket syian plak, entah kenapa abang yung nak mengacau je hari ni pastu menangis menangis, demam balik kot enyeh semacam letih betul, jap lagi haruus kena sumbat ubat demam ngan bagi sedas ubat bibir dia, nampak merah semacam je balik…..

adussssss hari ni gambo takde nak upload sbb pc kena pakai daddy dok sibuk main farcry…huh !!!
plan party ielham kot2 menjadi..my wishh my dear…my wish………….hehehehh

okey nanti mummy letak gambar semlam kat next post…bubbyeeee love daddy, abangyung n adik ..muahhhhhhhh….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s