Suka…

love gambar ni …sayang2 ngan daddy…

ni gambar raya oren sedunia….heheheh

daddy..seorang yg sgt aku cintai…my first love yg sebelumya aku takde pun yg special sume takat kawan gitu2 je tak lebih pun tak tau plak org2 itu yg lelebih…tak tahu macamana boleh jatuh hati kat daddy hmmm pelik da klu nak ingat2 kan hmmm mmg tak dapat nak cakap macamana..ohhhuuuhuuhuhh

daddy susah nak jangka kadang2 apa yg mummy nak daddy kata no…kadang2 gerak hati kami cam sama…mummy selalu perasan hmmm daddy nak air ni…hmmm daddy nak itu nih…hahha sama je, cuma daddy ni jenis kuat tido…sekarang ok lah semenjak dua menjak dah break ngan roc…or koc sayangnya ngan nama hextor daddy tu….sayang hextor…suka kat nama hextor sbb nengok cerita maxico tajuk hapa ntah hencem gile hero tu suka……nengok suka lagi…kan? tajuk tu penting hahahhaha..sambung pasal tido daddy leh tido siang dari kol 3 sampai 9mlm klu tak kena ganggu, selalu takut nak kejut2 dia sbb takut daddy marah…hehehe ielham penah sekali terkejut sbb daddy marah dia tp ielham bukan nk kacau dia nak carikan punting adik je..syian anak aku terkejut dia…huh!!

sekarang daddy kat work tp mungkin tengah mengah susun barang kat stor…akhir kata mummy sanggat menyanyagi dan cinta kat daddy jangan daddy tinggalkan mummy ye…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s