Archive | December 2008

kenduri korban mak, daddy , kaklang, b. tieh, atieh seremban, boboy….

ni lupa dah nak upload sedikit pix kenduri

mula ngan lembu….

img_0830

img_0827

ielham dukung ngan daddy…
img_0828
makan…nyummm nyummm
img_0835

img_0838
budak2 main2 kat luar…
img_0840

mummy n izzach foya2 kat luar…
img_0843

hubby ku sayang..time nih daddy nak let go ke kuala perlis…saddddd sgt tau…
img_0844

habis dah…buubbbbyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Advertisements

Protected: my broken heart..

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This entry was posted on December 16, 2008, in up&down. Enter your password to view comments.

he left me again…..

kali ni ni dah kali ke berapa entah daddy outstation lagi…tinggalkan mummy ngan anak2 sunyi je rase hati ni, tak tenteram perasaan sbb ingatkan dia….daddy ada call semalam bg tau keadaan dia kat sana…alhamdulillah semuanay berjalan lancar..tepi mummy je lah yang menangungnya, 2 anak2 mummy nih demam..memula izzach, pastu ielham plak, dah lah izzach merengek je mlm2 pun merengek jugak..tention je sbb kena migrain ……………………..

izzach rupanya elergic pada coll fever tu, habis dahi dia merah kena ruam sbb tampal menda tuh, pas ni takmo lagi lah…cc berjalan ok, tp penat lah kejar sana sini sbb anak kan? mlm lah tak larat siket sbnya izzach menangis klu mummy tinggalkan dia…susu badan mummy nih kurang ke agaknya sbb adik izzach macam tak puas lak…mummy kena minum susu nih pagi ngan ptg kang takut jadi buah betik plak brest mummy aoowwwwwwwwww tak sanggup…

raya aidiladha nih paling kurang bg kami, paling sedeh sbb ayah mummy admit hospital sbb demam teruk…umah lak tengah renovate, lala habis umah dia kat melaka kena banjir….macam2 klu nk diingatkan…mak rembau buat korban sunat jadi berlambak-lambak daging lembu kat umah nih, rase dah tak tertelan lagidah daging….huhuhu….

ielham mummy dah dengar meraung tuh…nak gi amik dia jap….pastu kena bawak mandi ngan makan ubat, jap lagi nak ke pekan rembau beli prepaid no baru, susah lah hp takde nih….