he left me again…..

kali ni ni dah kali ke berapa entah daddy outstation lagi…tinggalkan mummy ngan anak2 sunyi je rase hati ni, tak tenteram perasaan sbb ingatkan dia….daddy ada call semalam bg tau keadaan dia kat sana…alhamdulillah semuanay berjalan lancar..tepi mummy je lah yang menangungnya, 2 anak2 mummy nih demam..memula izzach, pastu ielham plak, dah lah izzach merengek je mlm2 pun merengek jugak..tention je sbb kena migrain ……………………..

izzach rupanya elergic pada coll fever tu, habis dahi dia merah kena ruam sbb tampal menda tuh, pas ni takmo lagi lah…cc berjalan ok, tp penat lah kejar sana sini sbb anak kan? mlm lah tak larat siket sbnya izzach menangis klu mummy tinggalkan dia…susu badan mummy nih kurang ke agaknya sbb adik izzach macam tak puas lak…mummy kena minum susu nih pagi ngan ptg kang takut jadi buah betik plak brest mummy aoowwwwwwwwww tak sanggup…

raya aidiladha nih paling kurang bg kami, paling sedeh sbb ayah mummy admit hospital sbb demam teruk…umah lak tengah renovate, lala habis umah dia kat melaka kena banjir….macam2 klu nk diingatkan…mak rembau buat korban sunat jadi berlambak-lambak daging lembu kat umah nih, rase dah tak tertelan lagidah daging….huhuhu….

ielham mummy dah dengar meraung tuh…nak gi amik dia jap….pastu kena bawak mandi ngan makan ubat, jap lagi nak ke pekan rembau beli prepaid no baru, susah lah hp takde nih….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s