jalan-jalan

last year 2008 ada gi jenjalan siket ni gambar2 nyer…

n95new1

pic ni amik kat mcd senawang, mase ni dok teringin nak makan properity, rase gaklah siket huby punya, pastu makan fordover lagi dapp…

ni pic kat tampin, saja jln2 bawak ielham main2 kat hentian rehat nih, kat tasek tak penah pergi pun sebelum nih…

n95new

seterusnya ke kota melaka, sedihlaah tak puas jalan, anak merengek hubby pun badmood, tak best lah….tak puas…

new-folder1

new-folder

new-folder2

habis dah….seronok juga jalan-jalan sesekali sbb asyik terperap dok kat umah, tapi money le habis heheheh, insyALLAH jika diperkenankan doa kami nak ke cameron highland plak, mummy nak sgt gi cameron…nak sgt….muahhhhhhsssss untuk hubby ku tyersayang mr zamry sbb sudi layan wife dia ni….ok abang i love u so so soooo muchh…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s