mummy tireddddddd of……….

huhuuuuuuuuu mummy penat dah…tak larat dah layan ielham kenapa lah abang yung senakal ini abang…mummy sedih lah…

last wednesday terkejut mummy balik dari cc tetiba nengok dahi dia benjol semacam…:
21012009970
mmg dlm seminggu dua nih di amemanjat habis-habisan lah tak tahu mummy kenapa, mungkinkah dia makan scotts emulsion nih dia jadi terover active…
17012009949
17012009952

mummy sedih jugak sbb tadi mummy merotan di ahabis-habisan sbb pecahkan pasu kecik2 wawa dia yg tersimpan kat kabinet cantik wa…mak pun marah aku td sbb rotan anak tp nak buat macamana dah terlampau benggang dah tak tahan lagi penat dah banyak kali cakap jangan usik menda tu…mummy tension, balik daddy mummy bg tahu yg mummy rotan ielham td daddy mmg dah pesan ngan mummy supaya jangan rotan ielham tp mummy minta maaf mummy dah tak mampu nak tahan persaan mummy ni lagi…

fadhli tengah kena chicken pox tu aduhaiiiiiiii td cecepat bawak ielham gi klinik dayang untuk amik jap vaksin halang chickent pox tu…tp .malangnya tak boleh cucuk hari nih sbb ielham dah terlambat…malangnya nasib mummy doc zulaikha kata tak ada guna sbb imunisasi ni mesti amik lepas baby umur 1tahun untuk mengelaknya tapi kalau dah terdedah ngan virus nih peratusan amat tinggi so i have to be strong…!! mummy masih berharap moga deorang terselamat dari terbejangkit…mummy also!! awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s