Archive | February 2009

sayang, sayang

hmmmmmmm pagi td tetiba pulak ilham mummy nak tulis pasal special felling, ye sejak mummy ada ielham dan izzach mummy dah rase macamana sayang 2 anak….sayang mmg sama tp ada special feel kat dedua yg mummy rase something diffrent tak tau apa…

mummy dapat rase mummy sayang abang yung lain, sayang kat adik lain…ishhh biar betul, sayang sesangat dedua tp perasaan tu tak sama …ye mummy tak boleh tipu diri mummy tapi dedua tetap mummy kasih cuma kat bang yung lain, kat adaik lain tu je…harap2 anak2 teruna mummy akan jdi manusia yang baik, cemerlang dan gemilang…ye….my-family

Protected: apa ntah

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This entry was posted on February 14, 2009, in up&down. Enter your password to view comments.