sayang, sayang

hmmmmmmm pagi td tetiba pulak ilham mummy nak tulis pasal special felling, ye sejak mummy ada ielham dan izzach mummy dah rase macamana sayang 2 anak….sayang mmg sama tp ada special feel kat dedua yg mummy rase something diffrent tak tau apa…

mummy dapat rase mummy sayang abang yung lain, sayang kat adik lain…ishhh biar betul, sayang sesangat dedua tp perasaan tu tak sama …ye mummy tak boleh tipu diri mummy tapi dedua tetap mummy kasih cuma kat bang yung lain, kat adaik lain tu je…harap2 anak2 teruna mummy akan jdi manusia yang baik, cemerlang dan gemilang…ye….my-family

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s