aku dulu dan sekarang….

hmmm aiyooopp sekaang dah 2 anak, now masuk 26 gila 1 hapah pun tarak, tak de kerja takde simpanan pun monthly habihhhhh habihhhh habihhhhhhh perabih ngan hapa entah, kata nak beli baju seluar takde pun tunggu cukup tahun baru ku request baru….all out…..
aku skrg dok jaga dan maintain kan CC suamiku en zamry tu, izzach cyber cafe kat kg je, pc pun tak manyak mana just ada lah dlm 7bijik tu pun kekejap buta 1, kejap demam kejap cikukunyah pc2 padahal baru2 semuanya….budak2 pun dah macam tak ramai sgt sekarang, ye lah aku faham bukan senang nak carik fulusss ye dak? sesenang mak pak nak bg duit baut main games, gila kalau haku lama dah rotan sampai darah ahhahahahahahha
aku sekarang suka jadik macam lion ngan mata buntang nya ngan garang nyer cepat tangan en zamry kata mummy dah tak lembut lagi macam dulu mana taknya aku lembut2 ayu2 1 cakap pun takmoh dengar nak buat notty jugak…..ielham selalu buat mummy marah dia….
aku skrg asyik balik ngan frienster , sbbnya, wehhhhhhhhh jumpa member lama balik lahh…iera my best ever fren…….., angah nick, cherry darling aku tu, watie, tp tak puas hati sbb dilla tak dapat nak add dia…pastu macam biasa dok melayan pcm aka portal perkahwinan.com.my…syokk weeeh situ meh le join reramai…sbb funtion forum lain macam tak reti lah so aku setia je ngan pcm hehehheh forum ni bagus gak sbb banyak topik boleh kongsi sesama
email? aduhaii manyak email aku, yahoo,hotmail,gmail…gilosss malas betul nak update email beratus-ratus email dlmm yahoo malas betul nak arrange kan malas….hehehhehe selalu on gmail sbb senang siket kerja aku…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s