news from PTPTN

aiyoooopp 2 minggu lepas mummy dapat suart gempar..yang akaun ptptn mummy yang tak berbayar tu kena lunaskan secepat yang mungkin tension betul klu ingat2 kan tapi nak buat macamana dah memang beban dan tanggungjawab mummy, mummy yang dah guna duit tu kan so i have to be responsible on thats….

mummy sayang daddy, daddy akan bantu mummy yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mummy berharap mummy mampu membalas kejujuran dan keikhlasan daddy kepada mummy..banyak oooo, daddy kata nak settle kan je lah insyaaLLAH..mummy dah start bayar ngan duit mummy hari tu siket pastu mummy kena buat surat mohon penanguhan untuk tunggu duit daddy turun dari banker atau dari langit..hehheheh

daddy i love you so much, mummy sayang daddy thanks for everything……….muahhhh muahhhhhhhimg_0835

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s