end of this march…

aiyoooppppppppppppp dah 31st hahahahha huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu next day april fool…klu time april fool nih mesti tingat kat member2 sekolah heboh lah april fool..aprill fool cipta lawak wennggg sesama sendiri…
ok lah dah ujung bulan ni, mula lah bz menaudit account cc, bill umah bagai esok kena tukar syiling kat kedai uncle pendekbuat tambahan bayar bil….
apa lagi..haaaaaaaaaaaaaa ada lagi cerita pasal end march nih…..

jumaat…

11.30am start drive ke tampin dari umah jemput mak ngan ayah kat hotel tampin…terus ke melaka, amik adik lala kat taman rambai jaya..sampai kat umah dia pukul 1.15pm

dari tman rambai jaya 2.30pm ke hospital melaka , jenguk wife abg long sampai kol 3.00pm melangok kat luar labour room….sampai kul 5.30pm baby takmo keluar lagi…..huhuuuuu…

5.45pm bertolak balik ke taman rambai jaya terus lalu ke pantai klebang jumpa ikan segar, sea food semua segar2 gila, benti beli untuk masak kat umah adik..

samapi umah 6.15pm terus solat dan masak mee goreng, udang goreng ngan sotong goreng tepung..makan2 sembang2 sampai magrib, mandi solat..

8.15mlm bertolak balik ke rembau.dalam perjalanan balik along call kata baby dah selamat keluar ikot tingkap..jalan tak buka2 sbb baby besau magg aiii 3.78kg….preeeeeeeeeegggg pecah rekod…baby boy ..hahha 3boy dah cucu my mak..

sabtu

11.00pagi bertolak ke melaka, singgah kat giant tampin sbb ielham tertinggal kasud, beli selipar dia dulu, on da way jalan jamm gila sampai hospital pukul 1.15tgh, tengok baby sampai pukul 3.30 ptg bertolak balik ke rembau ikot higway air keruh jalan clear izzach pulak uk uk terpaksa benti kat hentian air keruh, sebelum tu mummy request double cheez burger mcd ngan mc flurry oreo drive truth mcd air keruh…

samapi umah pukul 4.10petang mandi, solat kemas bag anak start kereta balik ke jelebu ikot seremban sbb jalan ke kuala pilah tak boleh lalu…
sampai jelebu pukul 7.30 ptg singgah pasar malam spg durian beli makanan lapar gila…..hhheehhe

ahad.
9.00 pagi bertolak balik dari jelebu, sampai senawang pukul 10.45min singgah manjaku beli ielham punya barang, dari manja 11.00 bertolak balik ke rembau jalan clear alhamdulillah tak ujan sampai umah pukul 11.30, terus siap2 iron baju kol 12.30 ke seremban taman sri pulai gi umah datuk saudara yang melangsungkan perkahwinan anak perempuan dia….sangkut kat jamm banyak kereta kat seremban hari ni, sampai sri pulai pkul 1.30 makan2, sembang2 kol 3.00 petang balik rembau, sampai umah pukul 3.35ptg jalan kureng clear…ari minggu banyak betul kereta mencelah2…aiyoooooppp letih gila….tak penah lagi gini selalunya dok kat umah ngan cc je, semput i…

the picture….
tak banyak amik pun, ada la sesiket ….kat hospital melaka

my mom n dad…i miss u all…
img_0935

img_0934

lala ngan adik…
img_0939

lala ngan member2 dia…
img_0949

habis dah gambar kat hospital…..hehehehheheeh
nak tulis lagi tp ielham dan bangun mlm kang sambung update page budak2 nih..heheheh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s