haha…long time no see…

huhhh macam le berkerja, bz bebenar, nak update pun kena tunggu masa yang sesuai ni pun tengah banyak kerja nih, kain menunggu, sedang izzach tido lena ni nyaman mummy nak update, ielham kuat main games sekarang..entah apa lah nak jadi sampai berrebut2 ngan daddy..like daddy like son..so daddy dont give up..coz he is your son.truelyy..kekeke

banyak menda yang mummy pk april ni…1 >daddy nak kena amik muet 25hb kat sekolah menengah sedia raja chembong, i wish u good luck dear.. i love u with all i have….

dua >mummy punya specra nak kena service, alligment tyre kena tukar baru, banyak menda kena buat daddy kira2 kos dia termsuk insyuran road tax for next 2month lagi semua makan 2k..aiyoooppppp ….

tiga, >ptptn, tunggu ye pas ni kita buat perhitungan , malas nak ceta banyak dah banyak dah ceta sebanranya kan?

empat kaklang >….i know who u are, so please take care of your self….we belived u coz you are strong lady….

lima > family problem all about kesihatan, mak ayah kat jelebu, mak rembau, kesian betul tiap hari tiap ketika aku mendoakan mereka.esok kena bawak mak rembau gi klinik rembau buka fail lama mengenai tyroid…huhuuu sebak aku..
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
ni beberapa pic yg suprise on april nih…layan…

sambutan besday party mil n fil..

idea asal : adik asyu..
gubahan : mummy
ciptaan : mummy

happy besday mak ayah, maz doakan mak ngan ayah dikurniakan kesihatan yang baik dann hubungan makin rapat dan baik..

120420091116

izzach3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s