mr lepat di spa @ modern tyre….

huhuuuu lepas kes haru haritu hubby bawak aku gi modern tyre antar mrlepat urut2 kaki kat spa…modern trye ni dekat je dari jpj so kita org terus je lah memandangkan dating berdua syian dua budak musyuk kena tinggal….
zalim ke mummy alahaiii bukan gi mana2 pun gi service buat aligment car daddy je hamm..ielham punya xsited tengok pic, nasib mummy sempat snap, tu pun takut org2 urut mrlepat marah.. pic2 ni untuk ingat2 kemudian hari…darling u sila ambil perhatian ye, dont speed over limits…before u change n fits all the problem.. i love u….

izzach31

130420091126

130420091127

130420091128

Advertisements

2 thoughts on “mr lepat di spa @ modern tyre….

  1. huwaaa, sesungguhnya i ikot hubby je
    tak penah tau dia service kat mana
    yg tahu bawak je..kekekkekekek
    baru 1st time datang dan tengok
    nanti nak kena antar spectra pulak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s