happy besday to me…

1008746a1j2faq5tb

heheh i will get the power of love semangat, perjuangan hidup mesti kuteruskan…semoga ALLAH memandang aku dengan pandangan kasih sayang dan melindungi cinta-cinta aku dan menghapuskan titik noda hitam dlm hati ku….

oitttt i dah menjangkau 26..apa yang ada?? apa yang i raih sepanjang 26 hidup nih…??
wowwwwwwww takut betul kan? huwaaaa sedih jugak dah makin tua nih, almaklumlah dengan hidup masih terumbang ambing belum stabil dan pekerjaan yang belum diraih..huhuhu

hadiah besday?? tak penah pun dapat…klu dapat pun menda simple dimple mcm tak special langsung i ni…… takde apa pun?? mrzamry?? tak tahu lah dia ingat ke takk?? hehheh tak kisahlah lah jangan tersentap dgn dia buat apa , kita balik yang rugi gamaknya….i nak hadiahkan senyuman dan tido yang nyenyak malam nanti…hheheh cukuplah nak merawat minda yang berkecelaru ya amat ni…

banyak menda dlm fikiran yang menyesakan hati, this monday i will go to court untuk settle kan abanglong punya problem, dia takada sen dia kata, ye lah i know him dan paham sgt kat dia…kesian jugak kat dia ngan daniyal tu…i bantu untuk kali ni je, malas nak pikir2 lagi dah pening kepala kecewa tu biarlah hilang sendiri…

my mother dah sent sms hari lahir hehhehe lawak mak nih , tak sabau nak nunggu esok….harap2 esok menjadi titik permualaan yang paling bagus untuk mummy meneruskan kehidupan, takmo nangis dah malam2 pk masalah, hidup semua ada masalah, antara besar dan kecil, jelas dan tersembunyi, luaran dan dalaman, perasaan atau buat2 tak perasan..hhehe semoga mummy ni menjadi insan yang tabah diatas muka bumi Allah ni….klu selalu sedih2 tu, ingat je ada lagi orang yang susah payah dalam kehidupan dia….dari kita…senang je tapi amatlah payah kat dalam hati…hehhehe no mood sedihh ehhhh….cheeerrrrssssssss……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s